Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

sjoek

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Sjouke via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 20-03-2014 Tasmanie en terug (1)
  • 04-03-2014 Grampians (0)
  • 24-02-2014 Aankomst ... (0)

Statistieken

Dit dagboek is 16005 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Tasmanie en terug

Toon op kaart

20 maart 2014 | Door: sjoek

Aantal keer bekeken 468   Aantal reacties 1   Kempsey, Australië
a A

Tasmanie en terug

Even een korte update; we hebben een week op Tasmanie gezeten, en zijn begonnen in het Noorden bij Cradle mountain. Erg mooie wandelingen gemaakt, en veel mooie landschappen gezien. Vanuit daar zijn we doorgereden richting Burburry Lake. Op de wandelingen daar twee keer een brown snake gezien, best even schrikken de eerste keer, want hij schoot vlak langs ons heen, en een beet van zo'n ding is geen pretje. We hebben de laatste dagen doorgebracht zo ver mogelijk in het zuiden, op de Huon campground. Ook weer veel gewandeld en erg mooie dingen gezien. Het was een weekje veel natuur bekijken, en omdat uitzichten en mooie plaatjes lastig in woorden zijn te vatten, laat ik mijn foto's wel spreken zodra ik terug ben!

Niet lang na terugkomst in Australie hebben we onze ouders op Sydney afgezet voor de vlucht terug naar Nederland, en wilden Wiebe, Thijs en ik doorreizen richting het noorden, mogelijk tot aan Byron Bay, maar aangezien dat vrij toeristisch is wellicht toch maar een stukje er vanaf. De laatste dagen lekker rustig aan gedaan vlakbij een dorpje Crescent Head, waar we surfboard hebben gehuurd en lekker hebben liggen zonnen zwemmen en surfen. Momenteel zitten we in Kempsey, en proberen we vandaag nog wat kilometers te maken richting het noorden. Keep you updated!

Vorige bericht »

Ga naar het overzicht

Reacties (1)

23 maart 2014 22:14 | Door: Jolanda

Ha die Sjouke!

Wat is Australie gaaf he? Je hebt, zo te lezen, al veel mooie dingen gezien. Heb je het zuiderkruis al gezien? Geniet er nog maar even van en dan hoor ik de verhalen wel weer op de zwemtraining.

Groet, Jolanda